Rontix
Koiramaista menoa...

Blogi

Trimmauksen alkeiskurssi!!!

Posted by Tiina Jaakkola on March 3, 2011 at 6:54 AM

TRIMMAUKSEN ALKEISKURRSSI 

lauantaina 26.3.2011 Turussa!

Kiinnostaisiko sinuakin oppia trimmaamaan koirasi itse? Haluaisitko oppia siistimään koiraasi trimmien välissä ja pitämään siten koirasi sen näköisenä, kuin se olisi vasta trimmattu? Pienellä kotisiistinnällä voit myös vaikuttaa koirasi trimmin hintaan trimmaajalla. (trimmaajalla kuluu trimmiin vähemmän aikaa, kun koira on pysynyt trimmien välinkin siistinä;)

Alkeiskurssi avoinna kaikille nypittäville roduille!

Kurssin sisältö:

-Karkean turkin oikea hoitaminen, vastauksia yleisimpiin kysymyksiin; miksi nyppiä eikä leikata, miksi trimmaus on välttämätöntä... jne.

-Nyppimisen perustekniikka ja sen mukaan miten karvaa alkaa irrota, myös muotoilun perusteita

-Käydään läpi välineistöä, mitä tarvitaan, miten turkin laatu vaikuttaa välineiden valintaan

-Mukaan kirjalliset ohjeet nypinnän perusteista

-Kurssi on ns. omatoimikurssi, eli oma koira mukaan, jonka kanssa harjoittelua. Kouluttaja ei trimmaa koiraasi valmiiksi. Vain tekemällä itse oppii parhaiten! Kurssin kesto n. 4h

-Hinta sisältää myös juotavaa ja pikkupurtavaa, ettei voimat lopu kesken


Hinta 50e/koirakko sis. alv 23%(11,50e)

Kurssille otetaan vain rajoitettu määrä koiria! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

ilmoittautuminen sähköpostitse [email protected]

-kerro ilmoittautuessasi koiran rotu, ikä, omat kokemukset trimmaamisesta ja toiveesi, mitä erityisesti haluaisit saada kurssista irti, niin voin valmistautua kurssille juuri sinun tarpeidesi mukaan.

-Kerro myös, jos olet kiinnostunut trimmauksen jatkokurssista. (Voit myös kysellä jatkokurssia, ilmoittautumatta alkeiskurssille, jos perusteet ovat jo tuttuja!)

Jos kyselyjä jatkokurssille on riittävästi, järjestetään yksi jatkokurssi samalle päivälle heti alkeiskurssin perään! (Jatkokurssiopetusta vain westeille, cairneille, russeleille ja borderterriereille) Alkeiskurssilaisille suosittelen pientä lepoa, ennen jatkokurssille osallistumista ;)Categories: Trimmaus, Muuta kivaa/Uutisia