Rontix
Koiramaista menoa...

Blogi

Niin se aika vaan kuluu...

Posted by Tiina Jaakkola on November 19, 2012 at 4:15 PM

... ettei ehdi paljoa koneen äärellä istua ja kotisivuja laitella. Jotain pitäisi varmaan kuitenkin laitella, kun niin paljon on kaikkea ehtiny tapahtua.

Viimeksi kun kirjoittelin, vasta odottelin pentua, nyt se kohta täyttää jo vuoden! Tämä westin kokoinen rääpäle:

You need Adobe Flash Player to view this content.

Oli kesällä jo tälläinen koipeliini:

You need Adobe Flash Player to view this content.

Se on aika mainio ja nopeaoppinen otus, mikä rakastaa agilityä yhtä paljon kun minäkin :)

You need Adobe Flash Player to view this content.

Rontti jaksaa edelleen porskuttaa ja varmasti menis enemmänkin mitä sitä tohtii juoksuttaa, ikää vaan alkaa pappakoiralla olla jo sen verran, että pakko on alkaa kisoja karsia. Keväällä se kisannee viimeisissä virallisissa kisoissaan (vaikka tätä mä olen tainnu jo jankata kohta pari vuotta, mut se vaan menee ja menee... ) Kiitokset siittä kuuluu varmasti Yumovelle, pitää papan nivelet niin hyvässä kunnossa kuin mahdollista ja FitDogille, mikä auttaa lihaksia palautumaan rasituksesta.

You need Adobe Flash Player to view this content.


Mimmi puuhastelee enempi taustajoukoissa ja toimii apurina kotiaskareissa, kuten pyykkien narulle laitossa:

You need Adobe Flash Player to view this content.

Mimmi oli selän kontrollikuvissa syksyllä ja sen osalta saatiin hyviä uutisia. Sen selkä oli tismalleen samassa kunnossa kuin 3,5v sitten, kun sen selästä löydettiin välimuotoinen lanneristinikama ja sillottumaa lannerangan ja lantiosiivekkeen välillä. Viimeisten lannenikamien väli oli edelleen muita kapeampi ja ahtaampi, mutta näiden väli ei ollut vieläkään sillottunut, eikä muukaan ranka, niin kuin aiempi ennuste sanoi. Vinksallaan olevan nikaman pitäisi pikkuhiljaa kuormittaa rankaa niin paljon, että se nikama kerrallaan luutuu yhteen, näin ei onneksi ole Mimmille tapahtunut, vaan se viettää ihan normaalia vilkkaan koiran elämää, vaikkakin agilityä se ei juuri enää pääse tekemään. Uskoisin Yumoven olevan tässäkin asiassa kiitettävien listalla.

Viimoisena muttei vähäisimpänä, mei muutettiin maalle, alkoi kerrostalo käydä ahtaaksi tälle poppoolle ja yritystoiminnalle. Pitkäaikainen haave on viimein totta ja meidän unelmien koti löytyi Piikkiöstä. Omalle pihalle olisi tulossa viimeistään ensi kesäksi agiesteet, niin pääsee pitämään osan kursseista siinä :) Sään uhreja tosin ollaan, kun toistaiseksi alustana tulee olemaan vain nurmikenttä. Tän näkösestä paikasta löytyy  nykyään Rontixin trimmitilat ja pikkuputiikki

Katsotaan mitä kaikkea kivaa uuden katon alle keksitäänkään, tilaa esim pienimuotosille trimmikursseille löytyy nyt omasta takaa ja ompelemiselle ja sen tarvikkeille löytyy nyt oma huone.

Categories: None