Rontix
Koiramaista menoa...

Blogi

Iloista Joulua kaikille!

Posted by Tiina Jaakkola on December 18, 2011 at 2:05 PM

Joulun alunen on kiireistä aikaa, toisaalta ihan hyvä, ei osaa olla vapaapäivänäkään tekemättä mitään ja viimein sain jotain aikaiseksi taas kotisivuillekin! Koitin saada sivut jonkin näköiseen järjestykseen uudistuksen jälkeen, mikä tosin ei ulkoasussa hirmustin näy, mutta hetki kestää, että opin käyttämään uutta versiota tuolta käsittelypuolelta.


Nyt kuitenkin lisätty hiukan lisää agilitystä, kurssikalenteria, jonne olisi selkeämmin tarkoitus kerätä tapahtumat, kuin mitä tuo seinäkalenterimalli on (minkä käytöstä en myöskään ole vielä päässyt kunnolla jyvälle) ja etusivun Joulutervehdys tietysti!


Paljon myös ehtinyt tapahtua, etten varmaan edes muista kaikkea mainita! Yksi tärkeimmistä lienee, että Rontixin tuotteita löytyy nyt myös Jopas On Karvakorvat-liikkeestä Kivikartiontiellä Turusta. Tämän johdosta myös muutamia hinnoitteluita on pitänyt järjestellä uudelleen pantojen ja lelujen kohdalla. Ohjelmassa olisikin järkeistää tuotesivusto jossain vaiheessa kun aikaa riittää tarpeeksi, sen kasaamiseen. Tuotteista puhen ollen valikoimista löytyvä Yumove, on tehnyt valtavan läpimurron markkinoilla. Rontti ja Mimmi on nykyään niin hyvässä kunnossa, että Leena Piirakin suosittelee ko tuotetta (ja hänen luvallaan olen saanut sen julkisesti täällä mainita ;) ). Piiran mukaan Rontin ranka on nykyään jopa elastisempi kuin koskaan nuorena! Sen puolesta varmaan myös puhuu, Rontin meno agilityssä 4m/s etenemiä kuljettu kisoissa ennätysmäärä syksyllä, vaikka iän pitäisi jo alkaa painaa veteraani-ikäistä tappijalkatankkia! Yumega tuotteille on tulossa oma sivu myös, siihen asti niistä löytää lisää tietoa täältä. Rontix on siis yksi jälleenmyyjistä, ja tuotteita voit tilata joko puhelimitse tai sähköpostitse, noutaa minulta, tai postitettuna, jolloin lisään postituskulut tuotteiden hintaan (ei siis kalliita toimituskuluja, vain se minkä posti ottaa!). Huomaathan soittaessasi, että jos minulla on koira pöydällä en vastaa puheluihin, lähetä tuolloin minulle vaikka tekstari perään, niin yritän muistaa vastata heti kun töiltä vapaudun! Rontixilla on ollut yumoveissa jo jonkin aikaan könttisummahintoja, jotka ovat olleet niin suosittuja, että ne taitaa jäädä pysyvästi. Yksittäiset hinnat löytyy siis kuten yllä linkin takaa, mutta lisäksi suurempien erien alea saat 60+120kpl yht 50e, 120+300kpl yht. 105e ja 300+300 yht. 145e! Säästät siis esim n. postituksen hinnan suuremmilla erillä ;)


Meillä on täällä jännät paikat ja jännitys tiivistyy Joulua kohden, meidän tulevan perheenjäsenen pitäisi syntyä Jouluun mennessä. Ja siis ennen kun kukaan enempää ihmettelee, niin lisäys siis on tuota karvaisempaa mallia tälläkin kertaa. Paljon siis uusia haasteita myös sillä saralla ensivuodelle niin minulle kuin vanhemmille koiruillekin. Vilkas paimenkoira tyttönen tullee varmistamaan, ettei vapaa-ajan käytölle ole vastedeskään ongelmia löytää ohjelmaa, aktiivinen harrastuskoira kun on ollut hakusessa.

Oikein jännittävää Joulun odotusta kaikille! Ja ollaanhan kiltisti ja muistetaan myös niitä rakkaimpia ystäviämme, eli koiriamme Jouluna :)


Categories: Muuta kivaa/Uutisia