Rontix
Koiramaista menoa...

Blogi

view:  full / summary

Kes�n kursseja ja tuotteita!

Posted by Tiina Jaakkola on March 5, 2014 at 6:40 AM Comments comments ()

Vuoden 2014 kurssitietoja lisätty tänne: http://rontix.webs.com/kurssikalenteri.htm


Pahoittelen vähäistä kotisivujen päivittelyä, aika tuppaa menemään ihan muualla :) Rontixin FB seinusta toimii varmaan ajankohtaisimpana tiedotteena.


Myös tuotegalleriaan lisätty kuvia uusista tuotteista http://rontix.kuvat.fi/kuvat/Tuotteet/T%C3%A4ll%C3%A4+hetkell%C3%A4+saatavilla/


Iloista kevään odottelua kaikille!!!

Niin se aika vaan kuluu...

Posted by Tiina Jaakkola on November 19, 2012 at 4:15 PM Comments comments ()

... ettei ehdi paljoa koneen äärellä istua ja kotisivuja laitella. Jotain pitäisi varmaan kuitenkin laitella, kun niin paljon on kaikkea ehtiny tapahtua.

Viimeksi kun kirjoittelin, vasta odottelin pentua, nyt se kohta täyttää jo vuoden! Tämä westin kokoinen rääpäle:

You need Adobe Flash Player to view this content.

Oli kesällä jo tälläinen koipeliini:

You need Adobe Flash Player to view this content.

Se on aika mainio ja nopeaoppinen otus, mikä rakastaa agilityä yhtä paljon kun minäkin :)

You need Adobe Flash Player to view this content.

Rontti jaksaa edelleen porskuttaa ja varmasti menis enemmänkin mitä sitä tohtii juoksuttaa, ikää vaan alkaa pappakoiralla olla jo sen verran, että pakko on alkaa kisoja karsia. Keväällä se kisannee viimeisissä virallisissa kisoissaan (vaikka tätä mä olen tainnu jo jankata kohta pari vuotta, mut se vaan menee ja menee... ) Kiitokset siittä kuuluu varmasti Yumovelle, pitää papan nivelet niin hyvässä kunnossa kuin mahdollista ja FitDogille, mikä auttaa lihaksia palautumaan rasituksesta.

You need Adobe Flash Player to view this content.


Mimmi puuhastelee enempi taustajoukoissa ja toimii apurina kotiaskareissa, kuten pyykkien narulle laitossa:

You need Adobe Flash Player to view this content.

Mimmi oli selän kontrollikuvissa syksyllä ja sen osalta saatiin hyviä uutisia. Sen selkä oli tismalleen samassa kunnossa kuin 3,5v sitten, kun sen selästä löydettiin välimuotoinen lanneristinikama ja sillottumaa lannerangan ja lantiosiivekkeen välillä. Viimeisten lannenikamien väli oli edelleen muita kapeampi ja ahtaampi, mutta näiden väli ei ollut vieläkään sillottunut, eikä muukaan ranka, niin kuin aiempi ennuste sanoi. Vinksallaan olevan nikaman pitäisi pikkuhiljaa kuormittaa rankaa niin paljon, että se nikama kerrallaan luutuu yhteen, näin ei onneksi ole Mimmille tapahtunut, vaan se viettää ihan normaalia vilkkaan koiran elämää, vaikkakin agilityä se ei juuri enää pääse tekemään. Uskoisin Yumoven olevan tässäkin asiassa kiitettävien listalla.

Viimoisena muttei vähäisimpänä, mei muutettiin maalle, alkoi kerrostalo käydä ahtaaksi tälle poppoolle ja yritystoiminnalle. Pitkäaikainen haave on viimein totta ja meidän unelmien koti löytyi Piikkiöstä. Omalle pihalle olisi tulossa viimeistään ensi kesäksi agiesteet, niin pääsee pitämään osan kursseista siinä :) Sään uhreja tosin ollaan, kun toistaiseksi alustana tulee olemaan vain nurmikenttä. Tän näkösestä paikasta löytyy  nykyään Rontixin trimmitilat ja pikkuputiikki

Katsotaan mitä kaikkea kivaa uuden katon alle keksitäänkään, tilaa esim pienimuotosille trimmikursseille löytyy nyt omasta takaa ja ompelemiselle ja sen tarvikkeille löytyy nyt oma huone.

Iloista Joulua kaikille!

Posted by Tiina Jaakkola on December 18, 2011 at 2:05 PM Comments comments ()

Joulun alunen on kiireistä aikaa, toisaalta ihan hyvä, ei osaa olla vapaapäivänäkään tekemättä mitään ja viimein sain jotain aikaiseksi taas kotisivuillekin! Koitin saada sivut jonkin näköiseen järjestykseen uudistuksen jälkeen, mikä tosin ei ulkoasussa hirmustin näy, mutta hetki kestää, että opin käyttämään uutta versiota tuolta käsittelypuolelta.


Nyt kuitenkin lisätty hiukan lisää agilitystä, kurssikalenteria, jonne olisi selkeämmin tarkoitus kerätä tapahtumat, kuin mitä tuo seinäkalenterimalli on (minkä käytöstä en myöskään ole vielä päässyt kunnolla jyvälle) ja etusivun Joulutervehdys tietysti!


Paljon myös ehtinyt tapahtua, etten varmaan edes muista kaikkea mainita! Yksi tärkeimmistä lienee, että Rontixin tuotteita löytyy nyt myös Jopas On Karvakorvat-liikkeestä Kivikartiontiellä Turusta. Tämän johdosta myös muutamia hinnoitteluita on pitänyt järjestellä uudelleen pantojen ja lelujen kohdalla. Ohjelmassa olisikin järkeistää tuotesivusto jossain vaiheessa kun aikaa riittää tarpeeksi, sen kasaamiseen. Tuotteista puhen ollen valikoimista löytyvä Yumove, on tehnyt valtavan läpimurron markkinoilla. Rontti ja Mimmi on nykyään niin hyvässä kunnossa, että Leena Piirakin suosittelee ko tuotetta (ja hänen luvallaan olen saanut sen julkisesti täällä mainita ;) ). Piiran mukaan Rontin ranka on nykyään jopa elastisempi kuin koskaan nuorena! Sen puolesta varmaan myös puhuu, Rontin meno agilityssä 4m/s etenemiä kuljettu kisoissa ennätysmäärä syksyllä, vaikka iän pitäisi jo alkaa painaa veteraani-ikäistä tappijalkatankkia! Yumega tuotteille on tulossa oma sivu myös, siihen asti niistä löytää lisää tietoa täältä. Rontix on siis yksi jälleenmyyjistä, ja tuotteita voit tilata joko puhelimitse tai sähköpostitse, noutaa minulta, tai postitettuna, jolloin lisään postituskulut tuotteiden hintaan (ei siis kalliita toimituskuluja, vain se minkä posti ottaa!). Huomaathan soittaessasi, että jos minulla on koira pöydällä en vastaa puheluihin, lähetä tuolloin minulle vaikka tekstari perään, niin yritän muistaa vastata heti kun töiltä vapaudun! Rontixilla on ollut yumoveissa jo jonkin aikaan könttisummahintoja, jotka ovat olleet niin suosittuja, että ne taitaa jäädä pysyvästi. Yksittäiset hinnat löytyy siis kuten yllä linkin takaa, mutta lisäksi suurempien erien alea saat 60+120kpl yht 50e, 120+300kpl yht. 105e ja 300+300 yht. 145e! Säästät siis esim n. postituksen hinnan suuremmilla erillä ;)


Meillä on täällä jännät paikat ja jännitys tiivistyy Joulua kohden, meidän tulevan perheenjäsenen pitäisi syntyä Jouluun mennessä. Ja siis ennen kun kukaan enempää ihmettelee, niin lisäys siis on tuota karvaisempaa mallia tälläkin kertaa. Paljon siis uusia haasteita myös sillä saralla ensivuodelle niin minulle kuin vanhemmille koiruillekin. Vilkas paimenkoira tyttönen tullee varmistamaan, ettei vapaa-ajan käytölle ole vastedeskään ongelmia löytää ohjelmaa, aktiivinen harrastuskoira kun on ollut hakusessa.

Oikein jännittävää Joulun odotusta kaikille! Ja ollaanhan kiltisti ja muistetaan myös niitä rakkaimpia ystäviämme, eli koiriamme Jouluna :)


Rontix nyt my�s facebookissa!

Posted by Tiina Jaakkola on April 7, 2011 at 1:43 AM Comments comments ()

Löydä uusimpia kuulumisia ja tapahtumia nyt myös facebookin kautta!


Naruleluja

Posted by Tiina Jaakkola on March 29, 2011 at 3:01 AM Comments comments ()

Narulelua melkein joka värissä, poimi oma lempivärisi joukosta! :)

Pehmeyden ja joustavuuden vuoksi miellyttävä koiran suuhun. Karva innostaa nekin jotka ei vetoleikeistä muuten niin perusta ja riistaviettiset lähes hullaantuu aidosta karvasta :) Kestää rajummankin vetämisen tiukan punoksen ansiosta, on mm Rontin kestävä, mitä läheskään kaikki lelut ei ole! Tietenkään mitään näljäystä ei kestä, eikä suositella lattialle jätettäväksi, vaan yhteisiin leikkihetkiin ja palkkaukseen näppärä lelu.


Karvallinen versio 10e

Karvaton 7e

(pituus n 30cm ja paksuus n 2cm piukkaan punottuna)


Pyrin pitämään noita aina mukana muutaman koiratapahtumissa, joten ei muuta kun nykäisemään hihasta, tai laita tilausta sähköpostitse [email protected] Toimitettaessa postitse lisätään toimituskulut painon mukaan. (esim yhden patukan postitus +2e)

Olipas kivat kurssiporukat!

Posted by Tiina Jaakkola on March 27, 2011 at 2:03 AM Comments comments ()

Eilinen päivä meni sitten niin nopsaan, että oksat pois! Ihan mahti hauskat pienet ryhmät, rentoa ja vauhdikasta menoa.


Alkeiskurssilla oli vilinää olan takaa kahden pennun ja parsoin voimin! Niin kova vilinä, etten muistanut edes kameraa kaivaa, esille! Iltapäivällä jatkettin Jatkoryhmän kanssa ja alkoi sieltä karvojen alta löytymään westien muotojakin jo kivasti!


Tulevassakin aion pitää kurssit hyvin pieninä maksimissaan 4-5 koirakkoa/ ryhmä. Ja vaikka sit just pari ryhmää peräkkäin, jos tulijoita on enemmän. 4 koirakon kanssa ehtiin niin paljon enememmän ja vähän muutakin :D .


Tyytyväisen ja väsyneen oloista porukkaa hipsi ulos, itse pääsin illalla 9 jälkeen lähtemään kotiin, kun koko päivän edestä pöllytetyt karvat oli viimein siivottu pois. Pitkä päivä, mutta hyvät fiilikset, oli KIVA päivä! Kiitokset kaikille kurssilaisille!

Lisään jossain vaiheessa pari kuvaa, päivältä, kunhan ehdin ottaa ne kamerasta ulos, tänään saa painella taas tukka putkella... ;)


Yksi paikka vapaana alkeiskurssille j�ljell�!

Posted by Tiina Jaakkola on March 24, 2011 at 2:19 AM Comments comments ()

Vielä joku nopea ehtii mukaan! :)


Tarkempaa aikataulua:

Alkeiskurssi klo10-14

Ja jatkokurssi klo15-19

Molemmille otan max neljä koirakkoa mukaan, joten jokaiselle varmasti on aikaa opastaa!Rontixin tuotevalikoima lisääntyy myös pikkuhiljaa

Kehitteillä on pölypunkkiallergiselle koiralle muotoon ommeltu pehmeä ja viihtyisä peti, Rontix-peti.

-Sisustana on sisätyyny, joka on täytetty laadukaalla ja pehmeällä Amicor Brethe pallokuidulla, jonka ansiosta pölypunkit ja bakteerit eivät viihdy pedissä. Sisätyyny kestää pesun 60 asteessa.

-Muotoon peti on ommeltu siten, että keskusta on pehmeämpää ja reunoille on ommeltu tyynyksi tukevampi reuna. Monesti koirat tykkäävät asettaa päänsä aina jonkun korkeamman päälle tai käpertyvät pieneen kerään reunojen keskelle.

-Päällinen on tukevaa ja kestävää sisustuskangasta, mikä on helppo ottaa pois ja laittaa takaisin tyynyliinan tavoin. Ei sisällä vetoketjuja tai nappeja, mitkä saattavat olla vaarallisia pennuille! Karvat irtoavat hyvin imuroimalla ja päälisen voi pestä 30 asteessa. Värivalikoima kasvanee lisää ja tilata voi myös omilla väritoiveilla. Tällä hetkellä kahta väriä; tumma harmaa ja ruskea.

Prototyypin laadunvalvonta käynnissä ;): 


Myyntiin tulossa myös erilaisia naruleluja koirille, mm terrierien hittisuosikki karvalisällä!

Trimmauksen alkeiskurssi!!!

Posted by Tiina Jaakkola on March 3, 2011 at 6:54 AM Comments comments ()

TRIMMAUKSEN ALKEISKURRSSI 

lauantaina 26.3.2011 Turussa!

Kiinnostaisiko sinuakin oppia trimmaamaan koirasi itse? Haluaisitko oppia siistimään koiraasi trimmien välissä ja pitämään siten koirasi sen näköisenä, kuin se olisi vasta trimmattu? Pienellä kotisiistinnällä voit myös vaikuttaa koirasi trimmin hintaan trimmaajalla. (trimmaajalla kuluu trimmiin vähemmän aikaa, kun koira on pysynyt trimmien välinkin siistinä;)

Alkeiskurssi avoinna kaikille nypittäville roduille!

Kurssin sisältö:

-Karkean turkin oikea hoitaminen, vastauksia yleisimpiin kysymyksiin; miksi nyppiä eikä leikata, miksi trimmaus on välttämätöntä... jne.

-Nyppimisen perustekniikka ja sen mukaan miten karvaa alkaa irrota, myös muotoilun perusteita

-Käydään läpi välineistöä, mitä tarvitaan, miten turkin laatu vaikuttaa välineiden valintaan

-Mukaan kirjalliset ohjeet nypinnän perusteista

-Kurssi on ns. omatoimikurssi, eli oma koira mukaan, jonka kanssa harjoittelua. Kouluttaja ei trimmaa koiraasi valmiiksi. Vain tekemällä itse oppii parhaiten! Kurssin kesto n. 4h

-Hinta sisältää myös juotavaa ja pikkupurtavaa, ettei voimat lopu kesken


Hinta 50e/koirakko sis. alv 23%(11,50e)

Kurssille otetaan vain rajoitettu määrä koiria! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

ilmoittautuminen sähköpostitse [email protected]

-kerro ilmoittautuessasi koiran rotu, ikä, omat kokemukset trimmaamisesta ja toiveesi, mitä erityisesti haluaisit saada kurssista irti, niin voin valmistautua kurssille juuri sinun tarpeidesi mukaan.

-Kerro myös, jos olet kiinnostunut trimmauksen jatkokurssista. (Voit myös kysellä jatkokurssia, ilmoittautumatta alkeiskurssille, jos perusteet ovat jo tuttuja!)

Jos kyselyjä jatkokurssille on riittävästi, järjestetään yksi jatkokurssi samalle päivälle heti alkeiskurssin perään! (Jatkokurssiopetusta vain westeille, cairneille, russeleille ja borderterriereille) Alkeiskurssilaisille suosittelen pientä lepoa, ennen jatkokurssille osallistumista ;)Tervetuloa!

Posted by Tiina Jaakkola on March 1, 2011 at 3:20 AM Comments comments ()

Hip Hei ja Tervetuloa!


Pitkä ja piinaava odotus on ohi, nyt voi laittaa tassulla koreasti ja aloittaa työt "tosissaan" :). Elikkäs kaikki jotka ovat kyselleet jo aiemmin saako mainostaa/antaa yhteystietoja eteenpäin, niin nyt viimein voin sanoa kyllä :).  


Sivut ovat vielä kesken mutta olennaisin, eli päätoimintaan liittyvät sivut alkaa olla valmiit (eli trimmaus), Agilitypuolelle tullee piakkoin lisätietoja, mitään säännöllisiä kursseja ei ole tulossa, mutta yksäreitä ja silloin tällöin, kun kalenteri sallii pyrin järjestämään lyhyehköjä kursseja. Lisäksi eri yhdistykset voivat tilata jäsenilleen toivomiaan paketteja. Tuotteita tulee sitä myöten kun toiminta kasvaa ja hankin myytäviä tuotteita. Tuotemyynti tulee olemaan eräkohtaista trimmausvälineistä, käsitöihin ja kuvatuotteisiin/kuvauksiin.


Terkkusin TiinaRss_feed