Rontix
Koiramaista menoa...

Lyhyesti kentästä:

 Muuton myötä pitkäaikainen haaveeni on totta ja saan pikkuhiljaa agilitykentän omalle pihalleni, ensimmäisinä vuosina kenttä on luonnonnurmikenttä, mutta muutaman vuoden sisällä investointilistalla on hiekkakentän rakennus. Esteiden laadusta ja turvallisuudesta en halua tinkiä, joten kontaktiesteiksi olen valinnut Dogantin alumiiniset ja kumirouhepintaiset tukevat esteet. Jo ensikesänä (2013) pihasta löytyy korkeussäädettävät puomi ja keinu, sitä seuraavana myös A-este. Hyppyjä löytyy sekä siivekkeettömiä että siivekkeellisiä, integoidulla siivekkeen kannakkeella jossa turvapudotus ominaisuus, riman korkeudet saa säädettyä 5cm korkeudelta lähtien. Myös rengas on korkeussäädettävä maan tasalta maksikorkeuteen 5cm porrastuksella, joten kaikki esteet soveltuvat hyvin myös pentutreeneihin. Putket ovat Agimetin EU-putkia. Laadukkaista esteistä huolimatta jokainen treenaaja itse vastaa omasta ja koiransa turvallisuudesta. Esteiden puhdistaminen on vaikeaa ja kallista, ethän anna koirasti tehdä tarpeita niihin. Koska alustana toimii luonnon nurmi, en suuria määriä tule kursseja pitämään, jotta alustan laatu pysyisi mahdollisimman hyvänä.

Kenttä tullaan jossain vaiheessa aitaamaan kauttaaltaan, tien sivusta varmasti jo ensikesäksi. Toistaiseksi kurssitoiminta on siis melko pienimuotoista ja pääpaino yksityistunneissa. Pyrin rakentamaan kentälle joka viikko uuden radan ratatreenejä varten, pyöri kursseja sillä hetkellä tai ei. Koulutustoiminta alkanee toukokuussa / heti kun lumet ovat lähteneet ja nurmi käyttökunnossa. Trimmit vievät mitä todennäköisimmin suurimman osan aikaani, joten varaathan oman aikasi aina ajoissa! Päiväaikoja on useimmiten helpommin saatavilla kuin illalta. Kenttää pääasiassa voi varata vain klo20 saakka, naapureitakin pitää ajatella (eikä sitä valoakaan kovin paljoa myöhemmäksi riitä) ;) Kenttä on tarkoitettu pääasiassa käytettäväksi koulutuksen yhteydessä, ei niinkään omatoimitreeniin, mutta nämä sovittavissa erikseen.

 

HINNASTO:


-Kenttä 30e/h

-Yksityistunti/kurssien hinnoitteluperuste 60e/h (sis, kentän hinnan) Mahdollisuus varata myös lyhyempi aika, esim yhdelle koiralle n 20min = 25e/kerta

-Esteisiin merkkailusta/ tarpeiden teosta

peritään 5e/sattunut vahinko! Ulkoilutathan siis huolellisesti koirasi ennen treenejä ja niiden välillä.

-Kokopäivä esim yhdistyksille. Kysy tarjous!

-mahdollisuus myös varata keittiötä ja ruokailutilaa koulutuksen ajaksi 100e/päivä (6h)

-mahdollisuus vuokrata grillikota käytöön koulutusten ajaksi 50e/päivä

Myös kokkia voi kysellä, sellainenkin olisi satunnaisesti käytettävissä :)

 

-Kokopäivä yhdistyksen/kaveriporukan omissa tiloissa; hinta määräytyy koirakkomäärän ja km kulujen mukaan. Kysy tarjous! Aikoja vain rajoitetusti.

 

Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 24%

 Pihan kenttä talvella:ySlLo31g83M

 Hupsin itsenäisyysreeniä parhaimmillaan, kun kartturi kömpii flunssaisena ;)3T2n0JUH-LA